Home | Haarwerken | Pruiken | Toppik | Haartransplantaties | Info & Contact
Klop, klop, meer haar

SPECTACULAIRE HAARVEZELS LATEN (TE) DUN HAAR VERDWIJNEN IN 30 SECONDEN.

Eindelijk is er een veilige en natuurlijke manier om (te) dun haar te laten verdwijnen. Het is geen spuitbus, crème of iets dergelijks. Het is iets dat U nog nooit heeft gezien. Toppik is een verbazingwekkend product van minuscule microvezels die zich mengen met Uw eigen haar. Zonder dat dit zichtbaar is. Toppik vezels zijn gemaakt van organische Keratine proteïnen, net als ook Uw eigen haar. U ziet direct dat het haar veel voller wordt, veel natuurlijker dan U zich ooit kon voorstellen.

U ZIET UW HAAR VOLLER WORDEN IN 30 SECONDEN

Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van Uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in Uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven. Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met Uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat U zich voor 100% zeker kan voelen, zelfs in regen en wind.

Bekijk Video op


Hoe bestellen?

Bestel TOPPIK eenvoudig via onze webshop:

KLIK HIER


- Indien u vragen hebt kunt u steeds mailen naar info@haarwerkensimon.com
- Groothandel / Kapsalon: Prijzen op aanvraag (info@vollerhaar.be - +32(0)496/97.96.65 - Marie Rose)
Simon Bonte - E.Beernaertstraat 42 - 8400 Oostende - GSM: +32(0)495/20.20.83 - Tel: +32(0)59/70.92.28 - BTW: BE.810.017.603

Powered by Netforce Internet & Promotion