Home | Haarwerken | Pruiken | Toppik | Haartransplantaties | Info & Contact
Overweegt u een haartransplatie?

Wij werken samen met een kliniek die al 28 jaar ervaring heeft op het gebied van haartransplantaties & haarproblemen!

Wij geven u een levenslange GROEI- EN PRIJSGARANTIE!!

Microplus is een poliklinische behandeling waarbij het gezond groeiend haar van de achterzijde van het hoofd wordt verplaatst naar het kale of dunne gedeelte.
Van het achterhoofd wordt een strip huid onzichtbaar verwijderd. Deze strip wordt microscopisch opgedeeld in zeer kleine deeltjes met één, twee of drie haarwortels, en geplaatst in het kalende gedeelte.
Na ongeveer drie maanden gaat het verplaatste haar weer groeien en het zal dan voor de rest van uw leven blijven groeien.


Vooraf wordt aangegeven waar de Microplus-behandeling moet worden uitgevoerd.Het donorgebied. Het deel waaruit de donorharen moeten komen. Het haar daarboven wordt tijdelijk naar boven gekamd.
Dit is het donorgebied nadat de donorstrip is verwijderd. U kunt de hechting zien.De verwijderde donorstrip. Afhankelijk van de grootte zitten hierin 1000 tot 3000 haarwortels.
De donorstrip wordt zeer nauwkeurig opgedeeld in z.g. micro's. In een micro zitten één, twee tot drie haren.Het prepareren van het bovenhoofd waarin de haarwortels moeten komen geschiedt met speciale instrumenten die miniscule kleine openingen maken. Daarin worden de haarwortels geplaatst.
Het donorgebied direkt na de behandeling. Doordat het haar erboven normaal is gekamd is de hechting onzichtbaar geworden.Het resultaat. Eigen haar, normaal groeiend, voor de rest van het leven.

Nieuw computergestuurde plaatselijke verdoving met revolutionair toestel "The Wand"

GRATIS & VRIJBLIJVEND CONSULT:
Vraag uw gratis brochure hier aan! of bel 0495/20.20.83Simon Bonte - E.Beernaertstraat 42 - 8400 Oostende - GSM: +32(0)495/20.20.83 - Tel: +32(0)59/70.92.28 - BTW: BE.810.017.603

Powered by Netforce Internet & Promotion